UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE “ MEDİM PROJESİ”
Manşet Haber 31.01.2018 23:30:40 0

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE “ MEDİM PROJESİ”

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE “ MEDİM PROJESİ”

Adana Valisi Mahmut Demirtaş başkanlığında toplanan “Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu” toplantısında, uyuşturucu ile mücadelede uygulanacak “MEDİM PROJESİ” nin tanıtımı yapıldı.
Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Vali Mahmut Demirtaş’ın yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tümay, Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Ertaş, ilçe kaymakam ve belediye başkanları ile ilgili diğer yetkililer katıldı.
Bağımlılık ile Mücadele konulu Başbakanlık Genelgesi kapsamında yapılacak çalışmaların karara bağlandığı toplantı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çukurova Üniversitesi temsilcileri tarafından gerçekleştirilen sunumlarla devam etti.
MEDİM (Mutlu Yarınlar Danışmanlık ve İletişim Merkezi) projesinin tanıtımının da yapıldığı toplantıda bazı değerlendirmelerde bulunan Vali Demirtaş, uyuşturucunun toplumların hem bugününü hem de geleceğini tehdit eden, insanların akıl ve ruh sağlığını bozan küresel bir halk sağlığı sorunu olduğunu ifade etti. Toplumun tamamı için yıkıcı sonuçlar ortaya çıkaran uyuşturucu maddeler ile mücadele kapsamında çalışmaların tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla kesintisiz olarak devam ettiğini dile getiren Vali Demirtaş, gençlerin zararlı alışkanlıklardan korunması ve onlara sağlıklı yaşama bilincinin kazandırılması için sadece kamu kurumlarına değil ailelere de büyük sorumluluklar düştüğünü hatırlattı.
Bağımlılıkla ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, karşılıklı görüş alışverişi ile kararların değerlendirilmesinin ardından sona erdi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°