VALİ KÖŞGER’DEN HUZUREVİNDE BAYRAMLAŞMA
GÜNDEM 10.04.2024 20:16:00 0

VALİ KÖŞGER’DEN HUZUREVİNDE BAYRAMLAŞMA

Vali Yavuz Selim Köşger, Ramazan Bayramı namazı sonrası Adanalılarla bayramlaştı.

Vali Yavuz Selim Köşger, Ramazan Bayramı namazı sonrası Adanalılarla bayramlaştı.
Sabancı Merkez Camii’de kılınan bayram namazının ardından hemşehrilerimizle tek tek tokalaşıp bayramlarını kutlayan Vali Köşger; Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerine bayram ziyaretinde bulundu. İl Sağlık Müdür Vekili Ali Tanju Altunsu ‘nun da eşlik ettiği ziyarette   Huzurevi sakinleriyle bir süre sohbet eden Vali Köşger, “Bayramın ilk gününde büyüklerimizi ziyaret edip onların hayır duasını almak için buradayız. Burada ortam çok güzel; gayet sıcak, samimi bir ortam var. Büyüklerimizi çok mutlu ve huzurlu gördük. Böyle olunca bizler de çok mutlu oluyoruz.” dedi.
Şehit Polis Memuru Nihat Şener ve Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ali Cenk Yenier’in ailelerini ziyaret eden Vali Köşger; şehit aileleriyle bir süre sohbet ederek bayramlarını kutladı; sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür temennisinde bulundu.


Devlet ve millet olarak her zaman şehit ailelerimizin yanında olduklarını ifade eden Vali Köşger, “Ülkenin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü için vatan, millet ve bayrak uğruna toprağa düşen şehitlerimizin hakları asla ödenmez. Şehitlerimizin geride bıraktıkları aileleri birer emanettir ve başımızın tacı bildiğimiz bu emanetlere devlet ve millet olarak her zaman sahip çıkacağız.”  ifadelerini kullandı.
Canlarını vatan için feda eden şehitlerimizin aziz hatıralarını her zaman yaşatacağımızı söyleyen Vali Köşger; “Ülkemizin bekası, milletimizin huzuru, birliği ve beraberliğinin korunması yolunda can veren şehitlerimizi daima minnetle ve şükranla anacağız. Tüm şehitlerimizin mekanı cennet, makamı ali olsun.” dedi.
Vali Köşger daha sonra 5 Ocak Devlet Hastanesini ziyaret ederek hastalar, hasta yakınları ve hastane personelinin bayramlarını kutladı.
Rahatsızlıkları sebebiyle bayramlarını hastanede geçiren hastaları odalarında ziyaret eden Vali Köşger, hastaların durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı.
Hastalar ve hasta yakınları ile  bir süre sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Köşger; bayramlarını kutladı, bu mübarek bayram gününde hastanede olmak zorunda kalan tüm vatandaşlarımıza acil şifalar temennisinde bulundu.
Hastalar ve yakınları, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek Vali Köşger’e nazik ziyareti için teşekkür ettiler. 
Daha sonra hastane personeli ile de bayramlaşan Vali Köşger, sağlık personeline fedakârca çalışmalarından dolayı teşekkür etti, görevlerinde kolaylıklar diledi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

27.1° / 18.7°