Valiler Köşkte buluştu

5.02.2013 02:38:13

Valiler Köşkte buluştu

Cumhurbaşkanı  Abdullah Gül, İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Valiler Buluşması' için Ankara’da bulunan 81 İlin Valileri ile Çankaya Köşkü’nde öğle yemeğinde bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yemekte yaptığı konuşmada 'Görevlerinizi büyük bir özveriyle yürüttüğünüz den  mesai mefhumu gözetmeksizin gece-gündüz bu milletin hizmetinde koşturduğunuzdan eminiz. Görev yaptığınız illerin yönetiminde göstereceğiniz liderlik vasıflarınız, büyük önem arz etmektedir' dedi.

Valilerin, devletimizin ve hükümetlerin belirlediği politikaların uygulanmasını, kamu hizmetlerinin etkin ve verimli bir biçimde sunulmasını sağlayan, ilin ekonomik ve sosyal kalkınmasını planlayan, kamu yönetiminin taşradaki itici gücü ve lokomotifi konumunda olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı vali_gülAbdullah Gül, 'Devletin idari fonksiyonlarının en iyi şekilde yerine getirilmesini temin eden, bunu yaparken de toplumda huzur, güven ve adalet duygusunu yerleştiren ve halkla bütünleşebilen siz valilerimiz, devletin vatandaşa uzanan şefkat elidir' dedi.



1

CHP’NİN DANIŞMA KURULU TOPLANTILARI BAŞLIYOR

2

YÜREĞİR BELEDİYESİ UYARDI

3

ENERJİSA’DAN KARATAŞ’TA SÜRDÜRÜLEBİLİR BALIKÇILIĞA TAM DESTEK

4

M1 ADANA AVM’DEKİ “İYİLİK” TEMALI KERMES ZİYARETÇİLERDEN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ.

5

DİKKAT! FAZLA D VİTAMİNİ ZEHİRLEYEBİLİR!