VARLI: EKONOMİDE ŞİKÂYETLER VAR, AMA..

13.06.2021 13:40:52

VARLI: EKONOMİDE ŞİKÂYETLER VAR, AMA..

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Adana’da 4 milletvekili kazanma potansiyelimiz, 3 milletvekili çıkarma gücümüz var” ifadelerini kullanırken, Adana Milletvekili Muharrem Varlı ise, ekonomide şikayetlerin olduğunu ancak kimsenin umutsuzluğa kapılmaması gerektiğini söyledi.
MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, İl Başkanı Bünyamin Avcı ile bir araya gelerek ülke ve yerel gündemi değerlendirdi. MHP İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, İl Başkanı Bünyamin Avcı, pandemide normalleşme takvimiyle birlikte saha çalışmalarına daha fazla ağırlık verdiklerini kaydetti. Avci, “Biz büyük bir aileyiz. Her türlü fitneye, fesada kulak tıkadık, sadece önümüze bakıyor ve çalışıyoruz. Bu güçlü beraberliğin meyvelerini almaya başladık. Her geçen gün Adana’da daha da güçleniyoruz. Halkımızın desteğini somut olarak hissediyoruz. Adana’da 4 milletvekili kazanma potansiyelimiz, 3 milletvekili çıkarma gücümüz var” şeklinde konuştu.
MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı da Cumhur İttifakıyla Türkiye’nin güçlenerek yoluna devam ettiğini belirtti. Varlı “Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. Evet, ekonomide şikâyetler var ama Türkiye pek çok ülke ekonomisini krize sokan pandemi belasından sapasağlam çıkabilen nadir ülkelerden biri konumunda.” dedi.
Bazı sektörlerde hissedilen olumsuz tablonun mutlaka geride kalacağını, Türkiye’nin hızlı bir toparlanma sürecine gireceğini söyleyen Muharrem Varlı “ Biz birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz müddetçe ulaşamayacağımız hedef yok.” Şeklinde konuştu.






1

TANBUROĞLU: KAZANAN ADANA OLDU

2

KOCAİSPİR’DEN DEMİRÇALI’NIN İDDİALARINA YANIT VAR

3

KOCAİSPİR’DEN AK PARTİ VE MHP ZİYARETLERİ

4

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS

5

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM