Yağcı, ADS’yi ziyaret etti

17.10.2012 17:26:46

Yağcı, ADS’yi ziyaret etti

Adana(Ulus)-- Demirspor Kulübünü ziyaret eden Ak Parti İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, başarının bütün kabahatlerin ve kusurların üstünü örttüğünü söyledi.

Kulüp Başkanı Önder Serin ve Yönetim Kurulu üyelerini son 2 maçta aldıkları galibiyet nedeniyle kutlayan Ak Parti İl Başkanı Yağcı, başarılarının devamını diledi.
Tesislerde bir süre incelemeler yapan ve eski takım kadrolarının olduğu fotoğraflara yakından bakarak bazı futbolcular hakkında hatıralarını da aktaran Başkan Ziyaeddin Yağcı, tesisleri çok beğendiğini ifade ederek, “Bu tesislerde başarısızlıktan söz etmek abesle iştigal olur. Adana Demirspor’umuzu Bolu maçından itibaren takip ediyor ve oynadığı maçların hepsini izliyorum. Takımı izleyince bu takımda iş var diyorsunuz. Bilindiği gibi Adanaspor maçında da tribündeydim. Takımımız özellikle son iki maçtır farklı galibiyetler alıyor. Demek ki bazen kan değişimi iyi sonuç veriyor. Başarı bütün kabahatlerin ve kusurların üstünü örter. Herkes kendi üstüne düşen görevi yaparsa başarının gelmemesi gibi bir durum söz konusu olmaz. Kimse kendi üstüne vazife olmayan işlerle uğraşmayacak. İdareci kulübü iyi idare edecek, antrenör takımı iyi çalıştırıp iyi taktikler verecek, taraftar ise bilet alıp tribüne gelecek ve takımına destek verecek. Ben Adana Demirspor’umuza bundan sonraki maçlarında muvaffakiyetler diliyorum” dedi.
Adana Demirspor Kulübü Başkanı Önder Serin de “Sizleri her zaman yanımızda görmek isteriz” şeklinde konuştu.



1

CHP’NİN DANIŞMA KURULU TOPLANTILARI BAŞLIYOR

2

YÜREĞİR BELEDİYESİ UYARDI

3

ENERJİSA’DAN KARATAŞ’TA SÜRDÜRÜLEBİLİR BALIKÇILIĞA TAM DESTEK

4

M1 ADANA AVM’DEKİ “İYİLİK” TEMALI KERMES ZİYARETÇİLERDEN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ.

5

DİKKAT! FAZLA D VİTAMİNİ ZEHİRLEYEBİLİR!