YAVUZLAR KÖPRÜSÜ YAPIMINA HIZ VERİLDİ
YEREL YÖNETİM 2.04.2024 11:09:00 0

YAVUZLAR KÖPRÜSÜ YAPIMINA HIZ VERİLDİ

Adana Büyükşehir Başkanlığına yeniden seçilen Zeydan Karalar,  Yavuzlar Köprüsünün kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi.

Adana Büyükşehir Başkanlığına yeniden seçilen Zeydan Karalar,   Yavuzlar Köprüsünün kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi.

Yapımı devam eden Yavuzlar Köprüsü’nde çalışmaları denetleyen Zeydan Karalar,  mali mucizeye ve devasa hizmetlere imza attıkları ilk döneminde dinlenmek nedir bilmediklerini belirten Zeydan Karalar, ikinci dönemin ilk günlerinden itibaren,  temponun hiç azaltmadan çalışmaya devam edeceğini kaydetti.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Köprümüz tamamlandığında Reşatbey, Yavuzlar ve Sinanpaşa mahalleleri birbirine bağlanırken, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nın da trafik yükü hafifleyecek” dedi.

Zeydan Karalar yazılı açıklamasında, “Seçimi geride bıraktık, Adana halkına sonsuz teşekkür ediyorum. 5 yıl daha hemşerilerime hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sabahın erken saatlerinde işimizin başındayız. Halkımıza çok daha fazla hizmet ettiğimiz, çok verimli bir 5 yıl geçirmeyi planlıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

 


Anahtar Kelimeler: YAVUZLAR KÖPRÜSÜ YAPIMINA VERİLDİ

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°