Tarih: 11.03.2014 18:29

Yeşilyurt’a Kadın Eli Değecek

Facebook Twitter Linked-in

gunay_sahinYeşilyurt Mahallesi Muhtar Adayı Günay Şahin, Yeşilyurt’ta yeni bir dönem başlatmak için seçim çalışmalarına devam ediyor.

İlkokul ve Lise Eğitimini Adana’da tamamlayan, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümünü başarışla bitiren Yeşilyurt Mahallesi Muhtar Adayı Günay Şahin, Yeşilyurt’ta sağlıklı hizmet sunmanın, insan odaklı projeler üretip ‘Doğup büyüdüğüm Mahalleme hizmet için’ göreve talip olduğunu açıkladı.

Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları’nda gönüllü olarak görev alan Şahin ‘’Çağdaş, Demokratik anlayış ile birlikte yöneteceğimiz, doğup büyüdüğüm, ailemin bütün fertlerinin bulunduğu Yeşilyurt’a talibim.’’ Açıklamasında bulundu.

Şahin, karanlık ve tehlikeli sokaklara son verip, güven içinde yürüyebilelim diye her sokağı aydınlatmak, yaşanılabilirliği arttırmak istediğini belirtti.

Şahin, Çalışan Çalışmayan anne ve babaların gün içerisinde çocuklarını gönül rahatlığıyla bırakabileceği, Çocukların eğitmenlerle mutlu ve huzurlu vakit geçirebileceği ‘Gündüz Bakımevi’ açabilmek olduğunu söyledi.

Kadınların, hayatın her anında yer aldığını ve onlarsız bir dünyanın var olamayacağına vurgu yapan Şahin, Yeşilyurt Mahallesi’nde belediye ile birlikte kadınların haklarına koruyan ve genişleten danışma merkezinin var olmasını gerektiğini söyledi.

Günay Şahin, Mahallenin yaşadığı çeşitli sorunların olduğunu ifade ederek Adaylık süresince desteklerinizle, başta kadınlar olmak üzere bu mahallenin sakinleri değil, sahipleri olacağını söyledi.

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —