Tarih: 03.05.2013 14:12

Yılın Bürokratı Seçildi

Facebook Twitter Linked-in

Doğu Akdeniz Bölgesi’nde ekonomi alanında yayın yapan Refleks Gazetesi okurlarının oylarıyla belirlenen 'Lokomotif Ödülleri' düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

valiye_yilin'Yılın İş Adamı, Yılın İş Kadını, Yılın İhracatçısı, Yılın İnovatif Şirketi' gibi on iki ayrı kategoride düzenlenen ödül töreninde Vali Hüseyin Avni Coş, okuyucuların oyları sonucunda 'Yılın Bürokratı' ödülüne layık görüldü.

TÜYAP Fuar Alanı’nda düzenlenen ödül törenine Vali Coş’un yanı sıra iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

'Yılın Bürokratı' ödülüne layık görülen Vali Coş'a, ödülünü Refleks Gazetesi İmtiyaz Sahibi Esra Özden takdim etti.

Gecede bir konuşma yapan Vali Coş, 'Tek bir şeye ihtiyacımız var. O da çalışkan olmak. 'Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır' sözünden hareketle, iyi olan, güzel olan, doğru olan neyse en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz. Adana’nın hayrına olan, ülkemizin hayrına olan çalışmaları en iyi şekilde yapacağız. Vatan sevgisi lafla değil, iş yapmakla, çalışmakla, görevini en iyi şekilde yapmakla olur. Bu bağlamda, kendi alanlarında işlerini en iyi şekilde yaparak toplumsal ve ekonomik gelişmeye katkı sağlayan işadamlarımızı kutluyor ve tebrik ediyorum. Moral ve motivasyonumuzu arttıran bu ödül töreni organizasyonunu düzenleyen Refleks Gazetesi’nin değerli yönetici ve çalışanlarına, ayrıca teveccühleriyle bu ödülü layık gören herkese teşekkür ediyorum' dedi.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —