Yılmaz: Yerel seçimler fırsat
Manşet Haber 28.01.2013 20:54:55 0

Yılmaz: Yerel seçimler fırsat

Yılmaz: Yerel seçimler fırsat

Adana(Ulus)--syilmaz_mhp28MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, yerel sıkıntılar, terör belası ve bunlarla pazarlık yapan zihniyetten kurtulmak için yerel seçimlerin en önemli fırsat olduğunu söyledi.

Seyfettin Yılmaz, Seyhan Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Akkuş, Mustafa Topal’la birlikte Denizli Mahalle Muhtarı Hasan Külahlıoğlu ve  Mithatpaşa Mahalle Muhtarı Cengiz Şen’i ziyaret etti. MHP heyeti, muhtarlarla birlikte mahalle gezisine çıkarak esnafın, işsizin, emeklinin dertlerini dinledi.

Her iki mahallede de vatandaşların Seyhan Belediyesi  yönetiminden şikayetçi oldukları dikkat çekerek,hemen her sokağın çamur deryası içinde olduğunu ifade

MHP Milletvekili Seyfettin Yılmaz, bu tür sıkıntıların yabancısı olmadıklarını ifade etti.  Belediye meclis üyesi arkadaşlarından bilgi aldıklarını, yaklaşan yerel seçimlerde MHP adaylarını desteklemelerini isteyen Seyfettin Yılmaz, ülke gündemini de değerlendir:

MÜCADELE YOK MÜZAKERE VAR

“Memleketimizin en önemli sıkıntılarının başında bölücü terör geliyor. Maalesef terörle mücadele yerine müzakere yapan zihniyet ülkemizi uçuruma sürüklüyor. Onun için hem yerel sıkıntılarımızdan hem de terör belasından ve bunlarla pazarlık yapan zihniyetten kurtulmak için mahalli seçimler en önemli fırsattır. Bu fırsatın en iyi şekilde değerlendirilmesi lazımdır. Size güveniyor, size inanıyoruz.”

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

27.1° / 18.7°