Yücel İldiz ADS’da teknik patron
Manşet Haber 25.06.2013 16:35:09 0

Yücel İldiz ADS’da teknik patron

Yücel İldiz ADS’da teknik patron

ildiz_ads_imzaAdana Demirspor, teknik direktör Yücel İldiz ile anlaştı. Mavi-lacivertli kulüp İldiz ile 2 yıllık mukavele imzaladı.

Tesislerde düzenlenen imza törenine Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mustafa Tuncel, 2.Başkan Mehmet Gökoğlu, As Başkan Derviş Erten, Muhasip  Üye, Hukuk-İdari İşler Sorumlusu Müslüm Susar, Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu Kazım Bilcan ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çardak katıldı.

İmza töreninde konuşan Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mustafa Tuncel, “Bu sezon Adana Demirspor’un çok büyük hedefleri olduğu için, teknik direktör arayışımızda son derece titiz davrandık. Çünkü genel kurulumuzda da söylediğim gibi, bu yıl hiçbir mazerete sığınmayacağız. Yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımız ile yaptığımız görüşmelerimizde daha önce de kulübümüzde görev yapan Yücel İldiz Hocamızla başarıyı yakalayacağımıza karar verdik” şeklinde konuştu.

Başkan Tuncel ayrıca, “Geçtiğimiz sezon takımı play-offa kadar taşıyan teknik direktör Mustafa Uğur’a da teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

Uzun bir aradan sonra tekrar kendi bölgesinin kulübü olan ve çok büyük bir  camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Adana Demirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz ise “Başta kulüp başkanımız Sayın Mustafa Tuncel olmak üzere tüm yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Yönetimiyle, taraftarıyla, basınımızla el ele verip camiamızın yıllardır beklediği Süper Lig’e çıkacağız” şeklinde konuştu.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz’ın yardımcılıklarını, Cüneyt Dumlupınar, Bayram Toksal ve İbrahim Öğretmen yapacak.

Öte yandan Adana Demirspor’un kamp tarihinin 7 Temmuz olarak belirlendiği bildirildi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24.4° / 12.1°