Yüreğir’e Kent Konseyin Kadın Meclisi

5.11.2012 13:21:44

Yüreğir’e Kent Konseyin Kadın Meclisi

Adana(Ulus)--Yüreğir Belediyesi Kent Konseyi bünyesinde Kadın Meclisi oluşturuldu.

Köprülü Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Evinde yapılan toplantıya katılan Belediye Başkan Mahmut Çelikcan, tüm çabanın Yüreğir’i yaşanılabilir bir ilçe haline getirmek olduğunu belirterek şöyle konuştu:

‘‘Daha iyiyi daha güzeli bulabilmek için Tüm Yüreğirlilere ve tüm Adanalılara şunu söylemek istiyorum. Herkes gelip bizimle bu fikirlerini rahatça paylaşabilirler. Benim de bir fikrim var diyen bütün sivil toplum örgütleri ve vatandaşlarımız bize gelebilirler. Bunun için İlçe Kent Konseyini ilk kuran merkez ilçe belediyesi biziz. Yüreğir Gençlik Meclisini oluşturduk. Bugün ise Kadın meclisimizi oluşturuyoruz.

Yüreğir Adana da sosyo ekonomik açıdan en zayıf bölgemiz. Kültür Evlerimizi yaparak kadınlarımızın eğitilmesine yönelik çalışmalarımızı hızlandırdık. Amacımız Yüreğir’deki kadınlarımızın eğitim ve sosyal açıdan diğer ilçelerimizdeki kadınlarımızın seviyesine gelmesi için uğraşıyoruz.  Bununla ilgili olarak bütün sivil toplum örgütlerimizle işbirliği yapıyoruz. Çünkü bizleri yetiştiren analarımızın bacılarımızın eğitimli olması toplumumuzun geleceği açısından çok önemlidir. Yüreğir Kent Konseyi Kadın meclisimizin her zaman yanında olacağımızı belirtmek istiyorum ve başarılar diliyorum”

Yüreğir Kent Konseyi Kadın Meclisi Yürütme Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluştu: Hediye Erdinç, Belkıs Gonca, Feride Demir, Hative Sarıgöz, Nurhayat Çetinel, Şebnem Akalın, Mukadder Selamet, Zeynep Karcı, Sevim Eğrisakal, Filiz Ünlü, Halise Tekbaş, Süheyla Akalın, Nurten Kurtuluş ve Zübeyde İspir

 

 

 



1

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM

2

ATO MOBİL UYGULAMA YAYINDA

3

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI

4

57 ÜNİVERSİTEDEN 144 PROJE KATILDI

5

KIZILAY’DAN “KAN DOSTLARINA” TEŞEKKÜR