YÜREĞİR’İN MÜHRÜ DEMİRÇALI’DA
5.04.2024 22:41:00 0

YÜREĞİR’İN MÜHRÜ DEMİRÇALI’DA

CHP 35 yıl sonra Ali Demirçalı ile Yüreğir Belediye Başkanlığını kazandı. Mazbatasını alan Ali Demirçalı, Yüreğir Belediye Başkanlığı görevini Fatih Mehmet Kocaispir'den devraldı. Demirçalı, Yüreğir Belediyesi mührünü Ak Parti’l

CHP 35 yıl sonra Ali Demirçalı ile Yüreğir Belediye Başkanlığını kazandı. Mazbatasını alan Ali Demirçalı, Yüreğir Belediye Başkanlığı görevini Fatih Mehmet Kocaispir'den devraldı.  Demirçalı,  Yüreğir Belediyesi mührünü Ak Parti’li Fatih Mehmet Kocaispir’den aldıktan sonra sosyal medya X hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Öncelikle nezaketle ve demokratik biçimde devir teslimi gerçekleştiren ve yaptığı güzel konuşmayla siyasetin amaç değil halka hizmet için bir araç olduğunu hatırlatan Sayın Kocaispir'e teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşantısında kendisine sağlık ve başarı diliyorum.”

Demirçalı, devir teslim törenini mitinge dönüştüren Yüreğirlilere, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a, Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanlarına, İl ve İlçe Başkanlarına, CHP İl ve İlçe Örgütlerine, CHP adına taşın altına gövdesini koyan aday ve aday adayı arkadaşlarına teşekkür etti, “Şimdi söz verdiğimiz gibi gece gündüz demeden Yüreğir'e hizmet etme zamanı...” dedi.


Anahtar Kelimeler: YÜREĞİR’ MÜHRÜ DEMİRÇALI’

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°