ZABITA İLÇELERDE SERVİS ARAÇLARINI DENETLEDİ

23.10.2018 01:46:48

ZABITA İLÇELERDE SERVİS ARAÇLARINI DENETLEDİ

Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri, 10 ilçede okul servis taşımacılığı yapan şoförlere yönelik denetlemelerine hız verdi, yapılan denetimlerle hizmet kalitesinin arttırılmasının hedeflendiği açıklandı.
Zabıta Daire Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Bölgeler Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, Büyükşehir Belediyesi Kanunu, Trafik Kanunu, Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği ve Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde denetimler gerçekleştirildi. Zabıta ekipleri, servis araçlarının güzergâh izin belgesi uygulaması da yapıldı. Yapılan denetimler sırasında emir ve yasaklara uymayanlar hakkında gerekli yasal ve idari işlemler gerçekleştirildi.
Zabıta Daire Başkanı Bayram Kadir Tüylü, “Zabıta Müdürlüğümüz ile Ulaşım Daire Başkanlığına bağlı birimler halkımızın huzuruna, sağlığına ve güvenliğine engel teşkil edebilecek her durumu kontrol altında tutmak adına çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Zabıta Ekiplerimiz, toplu taşıma araçlarına ve servis araçlarına yönelik yaptıkları denetimlerle vatandaşlarımıza verilen hizmet kalitesinin arttırılması ve standardın yakalanması adına çalışmalarını aralıksız olarak sürdürecek” dedi.





1

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI

2

57 ÜNİVERSİTEDEN 144 PROJE KATILDI

3

KIZILAY’DAN “KAN DOSTLARINA” TEŞEKKÜR

4

"NASIL BİR DEMOKRASİ NASIL BİR CUMHURİYET" PANELİ

5

DEMİRPOR DEPLASMANDAN 3 PUANLA DÖNÜYOR