Tarih: 18.02.2023 14:44

ZEYDAN KARALAR: CİDDİ TEDBİRLER ALACAĞIZ

Facebook Twitter Linked-in






Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar,  depremi önlemenin  olanaksız olduğunu, ancak sağlam bina yapmak ve depremin hemen ardından daha fazla can kurtarmanın mümkün olduğunu ifade ederek, “Adana’da bunları yapabilecek duruma geleceğiz” dedi.





İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i Adana’da ağırlayan Zeydan Karalar’ı  Beşiktaş Kulübü Başkanı Nur Ahmet Çebi de ziyaret etti. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, deprem ve sonrasında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verirken,  “Yarından tezi yok depremle ilgili ciddi tedbirler alacağız. Depremi engellemek mümkün değil ama depreme dayanıklı bina yapmak mümkün. Deprem olduğunda çok hızlı müdahale etmek ve çok daha fazla can kurtarmak mümkün. Bunları yapabilecek duruma gelecek Adana” şeklinde konuştu.









Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi de deprem felaketinden etkilenen Adana'da bir araya geldiği İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a, siyah-beyazlı ekibin yürüttüğü yardım faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —