ZEYDAN KARALAR’IN RAKİPLERİ KİMLER OLACAK?
Manşet Haber 10.01.2024 22:41:17 0

ZEYDAN KARALAR’IN RAKİPLERİ KİMLER OLACAK?

ZEYDAN KARALAR’IN RAKİPLERİ KİMLER OLACAK?

CHP Adana’da Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklayan ilk parti oldu. 2019’da Millet İttifakının adayı olarak CHP’den Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Zeydan bu seçimde de yeniden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterildi.

31 Mart’ta ayrı aday çıkarma kararı alan İyi Parti de Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayını yarın (11 Ocak) Genel Başkan Meral Akşener’in katılacağı törenle Adana Milletvekili MHP’nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in kızı Ayyüce Türkeş Taş’ı açıklaması bekleniyor.



2019 seçimlerinde Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayını MHP’den Hüseyin Sözlü’yü gösterdi, ancak kaybetti. 31 Mart’ta Cumhur İttifakı bu kez Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayını Ak Parti’den gösterme kararı aldı. Ak Parti’de en güçlü aday olarak Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ismi öne çıkıyor. Diğer isimler arasında İl Sağlık Müdürlüğünden istifa eden Dr. Halil Nacar ve Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik yer alıyor. Ak Parti’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayını 15 Ocak’ta açıklaması bekleniyor.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32° / 18.5°