ZEYDAN KARALAR: HER KESİME EŞİT HİZMET

26.03.2024 10:58:00

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar önümüzdeki dönemde çok daha fazla hizmeti sunacağını, her kesime eşit hizmetin devam edeceğini söyledi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar önümüzdeki dönemde çok daha fazla hizmeti sunacağını, her kesime eşit hizmetin devam edeceğini söyledi.

Adana merkez, ilçeler, mahalleler ve köylerde seçim çalışmalarını sürdüren CHP ABB Başkanı Zeydan Karalar, esnaf ve sivil toplum kuruluşları ziyaretlerini de sürdürüyor.

Adana Kabzımallar Esnaf Odası’nı ziyaret ederek oda yöneticileriyle bir araya gelen Zeydan Karalar. Sebze Meyve Hali’nde esnaf ve çalışanları da ziyaret etti.

Sahil ilçesi Karataş’ta da seçim çalışmalarını sürdüren 

aşkan Zeydan Karalar, CHP Karataş Belediye Başkan Adayı Ali Bedrettin Karataş ile limanda Karataş Halkı’na seslendi. Karataş’ta Minibüsçüler Kooperatifi’nde minibüsçülerle, Karataş Muhtarlar Derneği’nde de muhtarlarla bir araya geldi.

Karalar; Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi’nde gerçekleştirilen mahalle toplantısına CHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Emray Kozay’la birlikte katılarak yaptığı hizmetleri, yeni dönemde gerçekleştirmeyi planladığı projelerini anlattı.

Adana Demirspor taraftarlarıyla Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda bir araya gelen ABB Başkanı Zeydan Karalar, Akkapı Mahallesi sakinleriyle buluştu. CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Av. Oya Tekin’in de katıldığı mitingde çevirdiği Akkapı toplantısında halka seslenen Başkan Zeydan Karalar, Yüreğir İlçesi Atakent, Dervişler, Sarıçam ve Özgür mahallelerinde çeşitli etkinliklere katıldı.

Kiremithana ve Yenidoğan’da düzenlenen mahalle toplantılarına, CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Demirçalı ile katılan Karalar,  Kozan İlçesi’ndeki mitingde konuştu. 

CHP Kozan Belediye Başkan Adayı Av. Sude Gizem Aksoylu ile birlikte Kozanlılara hitap eden ABB Başkanı Zeydan Karalar, 31 Mart 2024 seçimlerinde Adana ve ilçelerinde büyük başarı elde edileceğini ve Adanalılara yoğun hizmete devam edeceklerini bildirdi. “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır” diyen Zeydan Karalar, yapılanları ve önümüzdeki dönemde yapılacakları anlattı.

HER KESİME EŞİT HİZMET

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet ederken siyasi parti, ideoloji ayrımı, oy hesabı yapmadığını belirten Başkan Zeydan Karalar, her kesime eşit hizmet vermeye devam edeceklerini kaydetti



Anahtar Kelimeler: ZEYDAN KARALAR: KESİME HİZMET
1

M1 ADANA AVM’DEKİ “İYİLİK” TEMALI KERMES ZİYARETÇİLERDEN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ.

2

DİKKAT! FAZLA D VİTAMİNİ ZEHİRLEYEBİLİR!

3

“ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ KORUYUCU SAĞLIK HİZMETLERİ”

4

APARTMANDA İKLİMLENDİRME SİSTEMİY ÜRETMİŞLER!

5

“ÇUKUROVA’YI PARLAYAN BİR KENT HALİNE GETİRECEĞİZ”