ZİRAAT ODASI BAŞKANLARI BİRARADA

4.07.2018 23:39:49

ZİRAAT ODASI BAŞKANLARI BİRARADA

Vali Mahmut Demirtaş, Seyhan Ziraat Odası Başkanı Cahit İncefikir, Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, Sarıçam Ziraat Odası Başkanı Ali Mehmet Sarsal, Karataş Mustafa Yeşilyaprak ve Ceyhan Ziraat Odası Genel Sekreteri İbrahim İldeş ile bir araya geldi.
Adana İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Muhammed Ali Tekin’in de bulunduğu toplantıda oda başkanlarından tarım konusunda bölgede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Yapılan genel değerlendirmede konuşan Vali Mahmut Demirtaş, “Seyhan, Ceyhan, Yüreğir, Sarıçam ve Karataş İlçe Ziraat Odası Başkanlarımız ile bir araya gelerek, Akdeniz meyve sineği mücadelesi hakkında fikir alışverişinde bulunduk” dedi.
Ağaçta kalan ve yere dökülen meyvelerin acilen toplatılması gerektiğini dile getiren Vali Demirtaş, “Akdeniz meyve sineği mücadelesi konusunda gerekli ilaçlama çalışmalarının bir an önce yapılması ve arazilerin sürülmesi konusunda çiftçilerimiz ile birlikte ortak hareket edip, saha çalışmalarına hız verilmesi gerekmektedir” şeklinde konuştu.
Vali Demirtaş, yapılacak çalışmalara uymayanlar hakkında da gerekli idari yaptırımların uygulanacağını belirterek, “Devletimiz çiftçilerimizin her konuda yanında ve destekçisidir. Tarım İl Müdürlüğümüz çiftçilerimizi gerekli bilgilendirme çalışmalarını tamamlayarak, Akdeniz meyve sineği mücadelesi konusunda çalışmalarını sürdürmektedir” dedi.




1

KOCAİSPİR’DEN AK PARTİ VE MHP ZİYARETLERİ

2

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS

3

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM

4

ATO MOBİL UYGULAMA YAYINDA

5

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI