İfral TURGUT

Tarih: 25.01.2023 01:07

<strong>AYAKKABI YALAMAK</strong>

Facebook Twitter Linked-in






Duyunca ürperdim, tüylerim diken diken oldu. Bir insan bu kadar nasıl küçülebilir; kendini aşağılayabilir? Ne uğruna? Tamam yalakalık meslek oldu ama bu yalakalığı çok aşan bir şey. Kimdir bu adam, nasıl bir aileden geliyor, neler yapmış. Bir araştırayım, dedim.





Ordu Milletvekiliymiş.Bir televizyon programında coşmuş ve Biz Tayyip ağabeye ihaneti bırak, sırtımızda taşımamız lazım. Yani ayakkabısını elimizle yalamamız lazım'  demiş.





1953 yılında doğmuş. Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirmiş. Göğüs Cerrahisi uzmanı olmuş. Daha sonra, İstanbul Bezmiâlem Vakıf Gureba Hastanesinde  . başhekim yardımcılığı ve başhekimlik yapmış. 2018 genel seçimlerinde Ordu milletvekili seçilmiş. TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu başkanlığı yapmış.





Az kariyer değil yani. Acaba Mecliste ne yapmış diye baktım ki ,hiç de boş durmamış ve bu arada fırsat buldukça ipe sapa gelmeyen demeçler vermiş, zırvalamış. İşte birkaç örnek:









Helal be arkadaş, hep böyle dik dur. Yöreni de iyi temsil ediyorsun. Maşallah beş tane de kahve gezmişsin; ayaklarına sağlık. Oralardan aldığın bilgilerin hepsi doğru ve bilimseldir. O karayolları ihalesi de önemli değil. Artık alıştırdınız bizi. Ama küçülmeyin bu kadar.





 Sen bu işlerde henüz çok acemisin. Bak o cenahın tecrübelisi Mehmet Metiner ne diyor: “Reis’e sadakatin bir adabı ve yordamı var.” Konuş onunla, yol yordam öğren.





 Yazık… Çok yazık. Sen her şeyi göze almışsın. Eşine de hiç acımıyorum çünkü o bunları onaylamasa, sen de bunları yapamazsın





AMA O İKİ ÇOCUĞUNA YAZIK.







Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —