BÜYÜK KÂZÂDAN BÜYÜK MUCİZEYLE KURTULDUK

Karaisalı’dan Adana’ya gelirken kullandığım araçla şarampole yuvarlandık. Kocaman taş veya taşa benzer kütleye vurduğumu ve arabanın sıçrayıp yön değiştirdiğini anımsıyorum. Saliseler içinde taklalar atarak yoldan çıktık.

Karaisalı’dan Adana’ya gelirken kullandığım araçla şarampole yuvarlandık. Kocaman taş veya taşa benzer kütleye vurduğumu ve arabanın sıçrayıp yön değiştirdiğini anımsıyorum. Saliseler içinde taklalar atarak yoldan çıktık. Sonradan gördüğümü şaşkınlıkla karşıladım. Harap vaziyetteki arabadan tek parça çıkmamız gerçekten mucize sayılabilirdi..

Eşim ve arka koltuktaki bacımla konuşabilmek ilk rahatlık kaynağım oldu. Ters dönmüş araçta sıkışık vaziyetteydik. Çok şükür üçümüz de bilincimizi kaybetmemiştik. İlk olarak “Az sonra biriler gelir bizi buradan çıkarır” dedim. Gerçekten de dakika geçmeden aracımızın etrafını yardımseverler doldurdu. Kız kardeşim, ardından eşim çıkarıldı. Emniyet kemerimi zorlukla çözünce yere, daha doğrusu tepetaklak aracın tavanına düştüm. Böylece beni de çıkardılar.

KÂZÂ DA, MUCİZE DE OLDUKÇA BÜYÜKTÜ

Kim, ne zaman istedi bilemem, bir anda ambülansta bulduk kendimizi. Karaisalı Hastanesi seferber olmuştu. Karaisalı Belediye Başkanı Sayın Bekir Şimşek’in yakın ilgisini minnet ve şükranla anmayı görev kabul ediyorum.

Peş peşe çok yönlü röntgen kontrolünden geçtik. Sonra da üç ambülansla ikimiz Şehir Hastanesine, birimiz Seyhan Devlet hastanesine ileri tetkik için taşındık. Bu arada çocuklarım da ulaşmıştı.

BİRAZ DİNLENECEĞİM

Çok şükür, o kâzâya göre çok hafif sayılabilecek yara-bere ve eziklerle kurtulduk. Aradan zaman geçtikçe yeni yeni ağrı noktaları belirmeye başladı. Dinlenebilmek ve o anlarda yaşanan heyecanın olumsuz etkilerini silebilmek amacıyla bir süre yazamayacağım.

Umarım çok sürmez, yine buluşuruz.


Nurettin ÇELMEOĞLU

13.06.2025 00:37:00

YAZARLAR


YASAK 1 MART’TA BAŞLADI

ADANA’DA KADINLARA FİLM

ADANA ŞALGAMINA AB TESCİLİ

BÖBREK TAŞINDA DOĞRU SANILAN 10 TEHLİKELİ BİLGİ!

SIFIR ATIK BİLİNCİ GÜÇLENDİRİLECEK

Oktay EROL Yadı/ ADANA İLKYAZDA DAHA GÜZEL…

ADANA PORTAKAL ÇİÇEĞİ KARNAVALINA HAZIRLANIYOR

“HEKİMLİK BİR VİCDAN MESLEĞİDİR”

CHP’DEN ADANA'DA DOĞU AKDENİZ YEREL MEDYA BULUŞMASI

TGC, 2025 GAZETECİLİK BAŞARI ÖDÜLLERİNİ AÇIKLADI

Turgay DEVELİ Yazdı/ BAŞUCUNDAN BLOKE EDİLEN PARTİ

İfral TURGUT Yazdı / İMAMOĞLU İÇİN 2430 YIL İSTENİYOR

Oktay EROL yazdı/ KİRAYA VERİLEN ÇOCUKLAR…

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN “POZANTI ATIK SU” AÇIKLAMASI

CHP’Lİ DOYGUN’UN ÜLKÜ OCAKLARI ZİYARETİNDE SON DURUM

AMERİKA ADANA KONSOLOSLUĞUNU BOŞALTMA KARARI ALDI

KADINLAR KOOPERATİFLEŞİYOR