CHP BELEDİYELERİNE OLUMSUZ ALGI YAPILIYOR!

CHP BELEDİYELERİNE OLUMSUZ ALGI YAPILIYOR!

Yapan kim? Yine CHP’liyim diyenler!

Algı

Şu an Türkiye’de en önde giden bir kelime ve en çokta seçimlerde adaylar arasında birini öne çıkarmak, diğerini aşağıya çekmek için kullanılıyor.

Hatırlayın,

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Millet ittifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için yapılan bir dolu haberler kazanmasın diye kullanılan Algıydı!… Meral Akşener ve ekibi daima Kazanacak aday diye Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nun adını zikrettiğinde aslında amaç onlar değildi. Algı, Kılıçdaroğlu’nun kaybetmesi üzerine idi. Sonrası malum, Kaybedilen bir seçim ve halkın umdu…

Aynı senaryo CHP Kurultayında da kullanıldı. Sol diye hitap edilen ve CHP’ye yakınlığı ile bilinen Tüm kanallar Kılıçdaroğlu’na bir sövmedikleri kaldı! Yani Algıya başladılar. Ülkenin en çirkin atakları bunlar.

Algı her zaman başarılı olur mu sizce? Her daim değil diyebilirsiniz. Fakat “ülke duyduğuna inanmak isteyen insanlarla dolu”. Bir örnek mi? Yıllardır “CHP Camileri ahır yaptı” sözüne ne kadar prim aldı AKP?

Şimdi,

Adana üzerine ve CHP’li Belediye Başkanı Zeydan Karaların makamı üzerine Sosyal medyada bir dolu algı yapılıyor. Yok aday gösterilmeyecekmiş, yok yerine ovanın köylüsü Ayhan Barut olacakmış, yok başarılı değilmiş!… İşin garip yanı bütün bunları CHP’li üyelerin yapması! Neden basit, kendine yakın olanların o makamlara gelmesi amaçları. Sonrası malum ellerini ovuşturan bunlar, bize de bir yer yok mu? hayallere kapılıyorlar. Fakat neler kaybettirdiklerini bir bilseler.

Öznenin CHP Olması gerekliliğini bir türlü algılayamıyorlar. Sorsan “ben partime aşığım” kelimesini de içine katarak kalp resmini koyuyorlar sosyal Medya’ya.

Hani bir söylem vardır, Timsah “kendi yavrusunu yermiş” sonra göz yaşı dökermiş. Bunlar içine Zeydan Karalar nefreti kaçmış ve o nefretin neler kaybettirdiğinin farkında değiller. Eğer Adana Büyükşehir Belediyesini MHP kazanır ise o Belediyelere hangi solcu girebilir? bunu düşünecek zihinlerini tutsak vermişler. Ayhan Barut algısı yapılıyor, Barutta çıkıp demiyor! Orada CHP Belediye Başkanı var kesinlikle ağzıma bile almam bu kelimeyi. Ne diyor?

“Görevden kaçmam, eğer görev bana düşerse” …

Bence söylem bu olmamalı, o görevi zaten Belediye Başkanımız başarılı şekilde yönetiyor başka aday aramaya gerek yok deyip Genel Merkeze de böyle bir söylem getirmeli. Ülke Algı üzerine kurulu birçok söylemle gidip, geliyor.

Yanlış olan, insanlar kendi çıkarları için birilerini yerin dibine sokması! Aslında yarın kendine de yapılacağını unutmuş durumda. Çünkü ben ne olacağım düşüncesidir bunun aslı. Ne zaman anlarsın bu olumsuz algının sonuçlarını? Kaybettiğin zaman aklın başına gelir. Demem o ki, Eğer gönülden CHP Sevgisine sahip isen, Başkanını yerin dibine sokmayacaksın!

 

Süleyman YALÇIN

1.12.2023 14:44:31

YAZARLAR


“ SEYHAN BİZİM VAZGEÇİLMEZİMİZ”

CHP ADANA ÖRGÜTÜ GENEL SEÇİMLERE HAZIRLANIYOR

DEMİRÇALI’YI ZİYARET ETTİ

VALİ KÖŞGER’DEN GÜVENLİ VE DÜZENLİ TRAFİK VURGUSU

NAZIM ALPMAN YAZDI/ DEVLET 1 MAYIS’A SAYGI GÖSTERSİN!

KUŞ GRİBİ YUMURTA FİYATLARINI ARTIRDI

KARNAVAL KOMİTESİNDEN MEKTUP VAR

ZEYDAN KARALAR’DAN MHP İL BAŞKANINA “SİNEK” CEVABI

YERLİ SUSAM İÇİN  YERLİ ÜRETİM HAMLESİ

ÇUKUROVA BELEDİYESİ TENİS TURNUVASI BAŞLADI

FATİH GÜLER GÜVEN TAZELEDİ

18 İLDEN 400 SATRANÇ SPORCUSU ADANA’DA YARIŞTI

CHP’Lİ BULUT: TASARRUFU SARAYDAN BAŞLATIN

SEYHAN NEHRİNDE GONDOLLA GEZDİLER

"YALANA VE ŞANTAJA ASLA BOYUN EĞMEYECEĞİZ"

CHP GERÇEĞİ YAYINLADI

ADANA’DA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMASI