CHP KÜRT SEÇMEN TABANI İLE İTTİFAK KURUYOR

Art niyetliler hemen bir reaksiyon gösterip bu yazıyı emsal gösterebilir. Bakın CHP DEM ile beraber!...

Art niyetliler hemen bir reaksiyon gösterip bu yazıyı emsal gösterebilir.

Bakın CHP DEM ile beraber!...

Yok öyle bir şey desende siyasetin çirkin yüzü her seçim öncesi ortaya çıktığı gibi burada da görülebilir. Amaç sadece üç beş oydur. Önemli olan ahlak, önemli olan duruş dediğimiz kaide kimse tarafından dikkate alınmaz. Aslında bu kendine çıkar elde eden bu gruplar kendi evlatları için ne kadar kötü bir örnek olduklarını bilmezler. Her çocuk ebe beynini takip eder unutmayın.

Aslında kötü olan 6 Milyon oy alan bir siyasi partinin dışlanması Ülke açısından kötü bir durum. Ne yapsınlar hak arama dediğimiz kavramı nerede arayacaklar?

Seçimlere çok kısa bir süre kalmasına rağmen hiçbir siyasi partinin gelecek adına elle tutulur projesini görmedik. Hemen hemen hepsi diğer siyasi partiyi vatan hainliği ile suçlar olmuş. Hâlbuki ülke çok kritik bir ekonomi darboğazından geçiyor ve toplum sükûneti kaybolmak üzere. Herkes seçmenin oyuna talip ülkeyi en iyi ben yönetirim söyleminde bunları duyduğunuzda gözünüz yaşarıyor. Aslında herkes kendi gelecekleri için kavga ediyor halkın ne yaşadığının çok siyasetçi gözünde yeri bile yok. Şimdi gelelim bu kadar lakırdıdan sonra asıl mevzuya herkesin gözü Millet ittifakı ne olacak idi.

Öyle ya ülkede bir Kılıçdaroğlu diye bir lider çıktı 6 bilinmeyenli denklemi çözdü. Sonrası malum beyaz Toroslar çıktı ortaya ve suikastlarla dağıldı bu oluşum.

Aylardır Dem ne yapacak konusu kötü bir konu aslında önce sen siyasi bir parti olarak kendi geleceğin açısından seçmen kitlesi yaratamamışsan halka ne verecen o bir soru işareti. Dem Ben CHP ile ittifak yapmaya Cam dedi ve onunla da kalmadı “canlarına ot tıkaya cam” diyerek CHP’ye saldırıya başladı. Neden diye sormaya cam, çünkü ülkede herkes ne verdiğine bakıyor!...

O zaman ne yapmalı konusu CHP için çok önem kazandı. Yeni bir yol olarak bir yol açıldı. Kürt seçmenin akil adamlarını CHP için gönül ilişkisine sokmak.

CHP bu politikayı izleyerek hem Kürt seçmenin oyunu almak hem de Üzerine atılmaya çalışılan çirkin damgayı PKK ile siyaset yapıyorsunuz iftiralarından kurtulmanın yolunun bu olduğunu bildiği için dün Güzel yer denen mahallede Ali Demirçalı ve Zeydan Karaların katıldığı bir toplantı yaptı. O bölge tamamen DEM Partisine oy veren bir bölge ve o bölgeden oy almak CHP için çok önemli.

Burada Tabanda ittifak dediğimiz olay gerçekleşmiştir. Gerçi Kürt siyasetinin önemli figürü Hüseyin Ayna, Kenan Akkaya ve keko dayının Kürtler gözündeki saygınlığı bu oluşumu getirmiştir. Sonuç olarak CHP iyi bir adım izleyerek sonuçlarını 31 Mart’ta alacağına eminim. Bu doğru bir politika, Tabanda ittifak…

Seyhan’da 93 Bin oyu olan Bir Siyasi partiden ne kadar oy koparırsan o kadar kolay orayı kazanırsın. Bir konu daha AKP her şeyi yaparım politikası 31 Mart sonrası dahada hızlanacak bu nedenle herkesin aklını başına alması geren bir seçim diye düşünüyorum.   

 

 


Süleyman YALÇIN

1.03.2024 15:33:00

YAZARLAR


“ SEYHAN BİZİM VAZGEÇİLMEZİMİZ”

CHP ADANA ÖRGÜTÜ GENEL SEÇİMLERE HAZIRLANIYOR

DEMİRÇALI’YI ZİYARET ETTİ

VALİ KÖŞGER’DEN GÜVENLİ VE DÜZENLİ TRAFİK VURGUSU

NAZIM ALPMAN YAZDI/ DEVLET 1 MAYIS’A SAYGI GÖSTERSİN!

KUŞ GRİBİ YUMURTA FİYATLARINI ARTIRDI

KARNAVAL KOMİTESİNDEN MEKTUP VAR

ZEYDAN KARALAR’DAN MHP İL BAŞKANINA “SİNEK” CEVABI

YERLİ SUSAM İÇİN  YERLİ ÜRETİM HAMLESİ

ÇUKUROVA BELEDİYESİ TENİS TURNUVASI BAŞLADI

FATİH GÜLER GÜVEN TAZELEDİ

18 İLDEN 400 SATRANÇ SPORCUSU ADANA’DA YARIŞTI

CHP’Lİ BULUT: TASARRUFU SARAYDAN BAŞLATIN

SEYHAN NEHRİNDE GONDOLLA GEZDİLER

"YALANA VE ŞANTAJA ASLA BOYUN EĞMEYECEĞİZ"

CHP GERÇEĞİ YAYINLADI

ADANA’DA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMASI