Hüseyin SUNGUR

Tarih: 19.09.2015 17:57

Eyüp Arın’ın Kaplanlar’ı!..

Facebook Twitter Linked-in

Bir yanda Süper Lig’den düşmüş Balıkesirspor…

Diğer yanda yıllardır PTT 1. Lig’de mücadele eden ve inişli-çıkışlı günler yaşayan Adanaspor…

Zor bir maç olacağı belliydi…

Aralarında 1 puan var…

Adanaspor galip gelirse puanını 7’ye çıkararak Balıkesirspor’un üzerine çıkacaktı…

Balıkesirspor kazanırsa hedefine bir adım daha yaklaşacak…

Avantajlar Balıkesirspor’dan yana…

Ne de olsa kendi sahasında ve taraftarı önünde mücadele ediyor…

Nitekim karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip 9. dakikada Abdulhamit’in golüyle Balıkesirspor öne geçerken, 19. dakikada Kerim’in farkı 2’ye çıkarması Adanasporlu futbolcuları “Pes” ettirmedi ve mücadeleye devam ettiler.

Rakibi karşısında 2-0 geriye düşen Adanaspor 29. dakikada Renan, 37. dakikada Ahmet Dereli’nin golleriyle adeta kolay lokma olmadığını gösterdi.

Adanaspor Ergin keleş ile 40. dakikada yakaladığı pozisyonu gole çevirebilseydi, 42. dakikada Balıkesirspor’un morali bozulacak ve Zeguik belkide gol atamayacaktı.

Karşılaşmanın 49. dakikasında Canberk kendinden beklenmeyen bir hareket yapması, rakibine arkadan sert girmesi kırmızı kart görmesine neden oldu.

Sahada 10 kişi kalan Adanasporlu futbolcular adeta canını dişine taktı ve sonuna kadar mücadele etti. Öyle ki, Adanaspor sahada 10 kişi kalmasına rağmen Magayev ile 3-3’lük skoru yakalayan Turuncu-Beyazlı futbolcular “Kolay kolay” teslim olmayız mesajı verdiler.

Görünen o ki, Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, futbolcularına “Yenik duruma düşseniz bile mücadeleyi elden bırakmayın” talimatını vermiş…

Sonuç olarak bu futbolcuları tebrek etmek gerekiyor. Çünkü geriye düştükleri maçta yılmadan mücadele ettiler ve Adana’ya 1 puanla dönüyorlar…
Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —