KOMÜNİST BAŞKAN İNSANLIK DERSİ VERDİ

KOMÜNİST BAŞKAN İNSANLIK DERSİ VERDİ


İnsanlık dedim de bu günlerde en çok ihtiyacımız olan şey.





Geçen gün Halk TV’de, Tunceli Belediye Başkanı konuk.





Gerçi ben Tunceli diyorum, Fakat Fatif Mehmet Maçoğlu, ısrarla “Dersim” diyor.





Alışılmışın dışında o kadar şey söylüyor ki, şaşırmamak elde değil. Murat Ağırel,





Sayıştay raporlarında neden Tunceli yok?Yok çünkü biz ihaleyle iş yapmıyoruz!





Yani, biz her şeyi kendi kaynak ve halkımızla yapıyoruz. Haydi kendi kaynaklarınızı anladık peki, Halk bunun neresinde? Bir kaldırım taşı döşenecekse halka çağrı yapılıyor ve oraya bir insan seli geliyor. Önce Başkan kilit taşı taşıyor ustalara. Düşünün bir Belediye Başkanını değil kilit taş taşıyacak





Makam arabasından inmiyor. Makam arabası dedim de Başkan benim makam arabam yok diyor, kendi aracımla gidip geliyorum. Tamam, benzinini Belediye karşılıyor diyor sunucu, hayır onu da ben karşılıyorum diyor Maçoğlu.





Bir an kafayı yiyorum diye düşündüm.Bu ülkede halkın kaynaklarını çarçur etmeyen bir Belediye var mıymış diye düşündüm. Bakın bir Belediye, bir sanatçıya 160 Bin TL vermiş ve bunun çok düşük ücret olduğunu savunuyor.





Kayyum Başkan beş ihale için 35 Milyon para harcamış ve borç bırakıp gitmiş, Başkan Müfettiş istedik fakat Müfettiş gelmedi, bizde bunu Danıştaya şikâyet ettik ve Danıştay İçişleri Bakanlığına soruşturma yapman gerek dedi fakat, hala bu gerçekleşmedi. Kimdi o Kayyum? Şimdiki Ordu Valisi. Seçimden önce Belediye’nin ne kadar gayrimenkulü varsa bazı derneklere 5 yıllığına verilmiş.





Gelen belediye sürünsün diye yapılmış sanırım diyor Başkan.





Ulaşım ne kadar diye soruluyor, 1.60 kuruş öğrenci, sivil 6.20 bu akaryakıt fiyatlarında çok düşük rakamlar bunlar. Su 2.60 kuruş tonu, Adana’da 12 TL olduğunu düşünürseniz bu rakamın ne olduğunu anlarsınız. Başkan maaşınız nasıl yetiyor bu durumda gibi bir soru geliyor. Çok basit ayın 15’inde maaşımı almışsam ay başına kadar harcama yapıyorum fakat, ay başından sonra lokanta, kahveye gitmiyorumevime çekiliyorum param olmadığı için. Yahu bu adam kafayı yemiş diyesim geliyor, neden normal yaşamıyorsun! Diğer Belediye Başkanları sadece giyimleri için stilisttutmuşlar kendilerine bıraktık kendilerini, oğulları makam geldikten sonra o şehrin en çok kazanan iş insanı olmuşlar.Söylemleri daha çok ilgisini çekiyor insanın,bu kadar zorumu halkın parasını yemeden yönetmek?





Zor değil elbette ki, eğer nefsinizin kurbanı olmaz iseniz!...





Üstündeki gömlek sanki maddi ihtiyacı olan bir vatandaş gibi, eski oduncu gömleği dediğimiz bir gömlek. İnsanın kardeşim senin sorunun nedir diyesi geliyor! sen niye herkes gibi davranmıyorsun? Çal, çırp, eşine dostuna torpil uygula, çocuklarına iş insanı alanı aç. Kötü örnek oluyorsun Komünist Başkan, Bu ülke senin gibi oyun bozanları affetmez. Bak “Vatan Millet Sakarya de, gitsin” sonrası zaten ahretliğinde kazanırsın!



Süleyman YALÇIN

16.11.2022 22:04:49

YAZARLAR


KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI

57 ÜNİVERSİTEDEN 144 PROJE KATILDI

KIZILAY’DAN “KAN DOSTLARINA” TEŞEKKÜR

"NASIL BİR DEMOKRASİ NASIL BİR CUMHURİYET" PANELİ

DEMİRPOR DEPLASMANDAN 3 PUANLA DÖNÜYOR

KENDİSİNİN VE EŞİNİN MALVARLIĞINI BELEDİYE BİNASINA ASTI

ARICILARDAN NARENCİYE BALI HASADI

KARATAŞ BELEDİYE HİZMET BİNASINA SALDIRI

CELAL BAŞLANGIÇ VEFAT ETTİ.

HÜSEYİN SÖZLÜ’NÜN MHP İLE İLİŞKİSİ KESİLDİ

CHP’DE DANIŞMA KURULLARI TOPLANIYOR

“EKONOMİDE BAŞARI, DAHA İYİ BİR YARGI İLE MÜMKÜNDÜR”

“ÜLKEMİZİN YERALTI VE YERÜSTÜ KAYNAKLARI HALKIMIZINDIR!”

YANLIŞ DİYETLER ZAYIFLATMIYOR TAM AKSİ KİLO ALDIRIYOR!

TÜRK TENİSİNDE ÇÜ-ATDSK İŞBİRLİĞİ

“AĞIR VE ORTA HASARLI BİNALAR KADERİNE TERK EDİLDİ”

ÇGC BAŞKAN ADAYI ÇAKIN, ÜYELERLE BULUŞACAK