İfral TURGUT

Tarih: 03.03.2023 23:01

<strong>MERAL HANIM</strong>

Facebook Twitter Linked-in






Bu sözler kime ait?





*Biz partiyi kurduk. ‘Kurulamaz' dediler, kurduk. 24 Haziran'da seçim kararı alındı ve tam seçime gideceğiz. YSK'dan tersine sonuç çıkacağı söylenmeye başlandı. Sonra bir siyasi partimizin Genel başkanıyla görüştük ‘Acaba beraber gidebilir miyiz' diye maalesef olmadı, şartlar uymadı.





*Sonra benim aklıma Sayın Kılıçdaroğlu ile görüşmek geldi. Kendisine gittim 15 milletvekili talep ettim. Yani bu neydi? Demokrasiye dair Türkiye'de birçok şeyi değiştirecek bir adım atılmasına yönelik bir talepti.





*Kendisine herhalde ölünceye kadar şükran duyacağım. Ben sülaleme ‘Sayın Kılıçdaroğlu'nu çocuklarıyla beraber' vasiyet ettim. Başlarına bir şey gelirse bendedir, bizdedir.”





“Kemal Bey benim ağabeyimdir. Ben Kemal Bey'i ağabeyim olarak görüyorum.”





Bu sözler sana ait, Meral Hanım. Üstelik çok da eski değil. Hafızası nisyan ile malul olanlar bile unutmamıştır. sözler güzel ve minnet borcu olan insanların söylemesi gereken sözler. O Kemal Bey ki, senin politikada varlık sebebin. Neden mi? Hatırlatayım:

















Bu yazı düşündüğümden uzun oldu. Bu yüzden sadece bir şeyler söyleyip keseceğim: Dün gece bir belgeye imza attın, adını koydun, onurunu koydun ve elbette prestijini koydun. “Genel İdare Kuruluna bilgi vermeliyim,” gerekçesi kurnazcaydı. Sana iki gün kazandırdı. O iki gün sonunda ya lider olarak, ya da ömrü çok kısa sürmüş zikzaklı bir politikacı ola kalacaksın.





İstersen git. Bulunmaz Bursa kumaşı değilsin. Gidersen göreceksin ki yerin hemen dolmuş.





SİYASİ BİR MEVTA   OLMAK İSTEMİYORSAN ŞU İKİ GÜNÜ İYİ DEĞERLENDİR.







Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —