MERHABALAR IŞIK PARÇALARIM

MERHABALAR IŞIK PARÇALARIM

Bugün bilinçaltınızı bolluğa nasıl kodlayacağımız ile ilgili bilgi paylaşmak istiyorum.
Daha önce de söylediğim gibi bilinçaltımız biz anne karnına düştükten 3 ay sonradan itibaren 8-9 yaşına gelene kadar inançlarının %85'ini tamamlar. Bugünkü hayatımızda yaşadıklarımızın temeli biz çocukken atıldı.
Bilinçaltımızı bir bilgisayar gibi düşünebiliriz, bilgi kaydeden ve kaydettiği bilgileri ihtiyaç anında önümüze getiren muhteşem ve çok hızlı çalışan bir bilgisayar.
Biz çocukken bizim irademizin dışında bize söylenenler ebeveynlerimizin okuldaki arkadaşlarımızın bize davranışları yaşadıklarımız bilinçaltımıza, bilgisayarımıza kaydedildi ve o kayıtlarla yaşıyoruz.
Güzel olan şu ki bilgisayarımızı yani bilinçaltımızı yeniden programlama yetkimiz var.
Bir şeyi değiştirmek için önce fark etmemiz gerekiyor. Çocukluğunuzda annenizden babanızdan para istediğinizde ya da herhangi bir şey istediğinizde aldığınız cevapları hatırlayın ve bir yere not edin. Gün içerisinde para ile ilgili konuşmalarınızı da fark edin ve aynı şekilde not edin.
Para ile ilgili iç sesinizi fark edin.
Bu zamana kadar duyduklarınız ve söyledikleriniz bilinçaltınızdaki inançlarınızı size gösterir.
Para ile ilgili nasıl konuşuyorsunuz?
Para benim elimin kiri
Para çok zor kazanılır ekmek aslanın ağzında
Çok laf yalansız çok para haramsız olmaz
Zenginlerin hepsi üçkağıtçıdır, kimse dürüst çalışarak zengin olmaz.
Para kirli bir şey parayı tutarsan ellerini yıkamalısın
Paralı insanlar zengin insanlar ukaladır
Parayla saadet olmaz
Para adamı bozar
Benim param yok ki zaten hiç olmadı babamın da parası yoktu
Bu örnekleri çoğaltabiliriz. Biz bunları düşünüp, konuşup hissettikçe, hayatımıza paranın gelmesi mümkün değil.
Para da her şey gibi enerjidir ve bizimki gibi olmasa da enerjiler bilinçlidir.
Şöyle örnek vereyim birisi size elimin kiri dese, ya da sen beni bozuyorsun senin yüzünden mutsuz oluyorum dese onun yanına gider misiniz onunla muhatap olur musunuz?
İşte para da aynı şekilde  sevilmediği yere gitmez.
Ayrıca yukarıda yazdığım para ile ilgili negatif düşünceler ve konuşmalar emin olun size ait değil dışarıdan duyduklarınızı öğrendikleriniz ve inandığımız şeyler. Biz neye inanırsak onu yaşarız hayatımızda. Maddi ya da manevi olarak refah içinde olmak istiyorsak bilinçaltımızdaki inançları değiştirmek için çaba sarf edeceğiz.
Para ile ilgili yapılan bir sürü ritüel var, kapıda Nar kırmak, 5 2 0 sayı sekansını kullanmak, ya da herhangi bir doğal taş örneğin sitrin taşı takmak. Reçellerin hepsi sadece bilinçaltınızı ikna etmek için vardır ve maalesef bunları yaparak bilinçaltınızı ikna edemezsiniz.
Yukarıda paylaştığım EFT videosunu mutlaka para ile ilgili olarak kullanın. EFT videosundaki örnek  (anne) biliyor da ayrıntılı olarak anlatıyorum siz anne yerine parayla ilgili çalışabilirsiniz. Yukarıda para ile ilgili olumsuz inanç örneklerini verdim. O cümleleri tekrar tekrar söyleyip tapingleri uyguladığınızda Duygu durumunuzun değiştiğini göreceksiniz,
Ayrıca bilinçli zihnimizde sürekli söylediğimiz şeyler bilinçaltımıza komut verir. Ben diye başladığımız her cümle olumlama cümlesidir ve bilinçaltınızı yeniden programlamak için olumlu cümlelere sürekli tekrar etmeliyiz. Bilinçaltı tekrarla öğrenir,
Çok paranız olması size ne hissettirir?
Güç, Güven, Özgürlük hisseder misiniz ?
Mesela para bana özgür hissettirir.
Bunu bir düşünün ve sonra olumlama cümlelerinizi belirleyin ben yine aşağıda örnekler paylaşacağım. Siz bu örnekleri istediğiniz gibi kişiselleştirip çoğaltabilirsiniz.
Parayı seviyorum
Ben özgürlüğüm
Ben gücüm
Ben güvendeyim
Ben zenginliği hak ediyorum
Ben hızlı ve kolay para kazanmayı hak ediyorum
Ben bolluk içinde yaşamayı hak ediyorum
Ben rahat yaşamayı hak ediyorum
Ben çok değerliyim
Para ile ilgili olumlu cümleleri yazdığınız listeyi her gün sabah uyandığınızda mutlaka okuyun. Hatta kendi ses kaydınızı yapın ve gece kulaklıkla dinleyerek uyuyun.
Biz uyusak da bilinçaltımız uyumaz. Sabah uyandığımızdaki ilk 5 dakika ve gece uyumadan önceki son 5 ya da 10 dakikamız çok değerlidir bilinçaltımızın ortaya çıkmaya başladı alfa frekansıdır alfadan tehtaya ineriz, ve tetha frekansı bilinçaltımızın, telkin aldığı, Yani söylenenleri kabul ettiği frekanstır. Bu yüzden bu zamanları çok iyi değerlendirmeliyiz.
Eft'yi veya olumlamalarınızı ayna karşısında yapmak da çok çok etkili olacaktır Işık parçalarım.
Şükretmek bolluk enerjisini hayatımıza davet etmektir. Sahip olduklarımıza şükrettiğimizde daha çok şükredeceğimiz şeyleri hayatımıza alırız. Siz de biliyorsunuz ki şükür nimeti çoğaltır diye muhteşem bir atasözümüz var ve bu gerçektir.
Her gün defterinize şükrettiğiniz en az 5 şey yazın.
Ben size kendi teşekkür defterimden örnek vereyim.
Yepyeni ve mucizelerle dolu bir güne daha uyanabildiğim için teşekkür ederim.
Aldığın mı verdiğim her nefes için minnettarım.
Beni koşulsuz sevdiğin için, beni an be an gözettiğin koruyup kolladığın için minnettarım. Maddi manevi tüm ihtiyaçlarımı bol bol karşıladığın için teşekkür ederim.
Görebildiğim duyabildiğim konuşabildiğim yürüyebildiğim için şükürler olsun.
Son paragraf olarak da mutlaka şunu eklerim.
Bu zamana kadar bana verdiğin her şey için minnettarım. Hepsi ihtiyacım olan şeylerdi.
Bundan sonra verecek olduklarında ihtiyacım olan şeyler. Bu zamana kadar bana tüm verdiklerin ve bundan sonra verecek oldukların için teşekkür ederim.
Ben HAZIRIM, ALICIYIM, MÜTEŞEKKİRİM, TEŞEKKÜR EDERİM TEŞEKKÜR EDERİM TEŞEKKÜR EDERİM ŞÜKÜRLER OLSUN ŞÜKÜRLER OLSUN ŞÜKÜRLER OLSUN.
Siz de eğer isterseniz teşekkürlerinizin sonuna bu son paragrafı yazabilirsiniz Ben bunu yazmayı çok seviyorum.
Yaptığınız hiçbir uygulamayı beklenti ile yapmayın Işık parçalarım. Hayatınızın doğal akışında nefes alır gibi su içer gibi doğal bir şekilde yapın. Beklenti ile yapmak ters çaba kuralını harekete geçirir ve beklemeye devam ederiz. Sonra ben bu uygulamayı yaptım ama olmadı deriz. İşin püf noktası akışta kalabilmek, beklentiye girmeden zorlamadan rahatlıkla bilinçaltınızı yeniden programlamak için günlük hayatın içinde kendinize zaman ayırmak diye düşünün. Ve bunun meyvelerini mutlaka toplayacaksınız. Emin olun.
Bize de bütüne şifa olsun bolluk olsun koşulsuz sevgi olsun.

https://youtu.be/XT20thebRxQ?si=JrWYBvzs9b3nPKvA

https://youtu.be/XT20thebRxQ?

si=JrWYBvzs9b3nPKvA
.
#kuantumdokunussifasistemi
#paylaşmakistermisin #paylaşmakistedik #paylaşmakgüzeldir #koşulsuzsevgi #eğitim #nefes #farkındalık #kişiselgelişim #kuantumdüşünce #biyoenerji #bilinçaltıdönüştürme #eft #bilinçaltitelkin #nlp #şifa #çekimyasası #huzur #bollukbilinci #nefesterapi #birlikbilinci #meditasyon #kuantumfiziği #kuantumdönüşüm #kuantumakış #dilekgülmen #keşfet

Dilek Gülmen

23.12.2023 21:38:46

YAZARLAR


“ SEYHAN BİZİM VAZGEÇİLMEZİMİZ”

CHP ADANA ÖRGÜTÜ GENEL SEÇİMLERE HAZIRLANIYOR

DEMİRÇALI’YI ZİYARET ETTİ

VALİ KÖŞGER’DEN GÜVENLİ VE DÜZENLİ TRAFİK VURGUSU

NAZIM ALPMAN YAZDI/ DEVLET 1 MAYIS’A SAYGI GÖSTERSİN!

KUŞ GRİBİ YUMURTA FİYATLARINI ARTIRDI

KARNAVAL KOMİTESİNDEN MEKTUP VAR

ZEYDAN KARALAR’DAN MHP İL BAŞKANINA “SİNEK” CEVABI

YERLİ SUSAM İÇİN  YERLİ ÜRETİM HAMLESİ

ÇUKUROVA BELEDİYESİ TENİS TURNUVASI BAŞLADI

FATİH GÜLER GÜVEN TAZELEDİ

18 İLDEN 400 SATRANÇ SPORCUSU ADANA’DA YARIŞTI

CHP’Lİ BULUT: TASARRUFU SARAYDAN BAŞLATIN

SEYHAN NEHRİNDE GONDOLLA GEZDİLER

"YALANA VE ŞANTAJA ASLA BOYUN EĞMEYECEĞİZ"

CHP GERÇEĞİ YAYINLADI

ADANA’DA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMASI