İfral TURGUT

Tarih: 22.11.2019 23:11

NE KADAR YANLIŞ BİLİYORMUŞUM

Facebook Twitter Linked-in

En büyük yanılgım Donald’ı önemsemek olmuş. Çatlak, matlak diyorlardı, ben de,” Adam koskoca Amerika’ya başkan olmuş, geri zekalı, aptal, kültürsüz falan olur mu,” diyordum. Adam iyice dandik çıktı. Neden mi?

Bir kere yargılanıyor. Akıl alacak gibi değil. Dedim ya, koskoca Amerika’nın başkanı. O Amerika’nın sahibi, Amerikalılar onun tebası falan değil mi?

Demokratlar tarafından, görevinden azledilmeye yönelik, Eylül ayında başlayan ve kapalı olarak yürütülen oturumlar artık kamuya açık şekilde yapılıyor. Suçlamalar şöyle:

Bunlar da suç mu, Allah aşkına? Ama ne yapmış bu geri zekalı Amerika? Söz konusu telefon görüşmesinden şüphelenmiş, Merkezi İstihbarat Teşkilatı’ndan (CIA) bir muhbir konuyu yetkililer ile paylaşmış ve skandal patlak vermiş.

Şimdiii…Donald azledilir mi, azledilmez mi bilmem. Benim için önemli olan, koskoca bir ülkenin sahibine (!) böyle bir dava açma cesareti gösterebilmek. Siz,” Hayır, ülkenin sahibi falan değil, ülkeyi dört yıllığına yönetmek için seçilmiş, bir temsilci,” diyeceksiniz ama bende söyledim. Yanılmışım. Ben tüm Amerikalıların sahibi zannediyordum.

Hatta, ordunun, yargının, yürütmenin, ekonominin, içişlerinin, dışiçlerinin, belediyelerin falan sahibi, patronu sanıyordum.

Ve yine hatta, istese,” Ben dinin yeryüzündeki temsilcisiyim, bundan sonra Papa benim,” bile diyeceğini sanıyordum.

Dandik bir zavallıymış meğer.

VE..SADECE AİR FORCE ONE UÇAĞIYLA UÇABİLİRMİŞ.

YAHU DONALD, OLDU MU ŞİMDİ? HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMAKTA HAKSIZ MIYIM?

 

 

 
Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —