SAKIN İSTİFA ETME, TURGUT.

Takmışlar Antalya’daki 660 daireye. Size ne ya? Ama verdin ağızlarının payını. Hani dedin ya, “Adıma ait tapu gösterin istifa edeceğim," diye.

 

Sakın, ha sakın. İstifa mistifa yok. “Namuslu adam sözünde durur,” laflarına kulak asma. Durursa dursun, sana ne? Birkaç gün söyler sonra unuturlar. Sen bu milleti tanımıyor musun?

Takmışlar Antalya’daki 660 daireye. Size ne ya? Ama verdin ağızlarının payını. Hani dedin ya, “Adıma ait tapu gösterin istifa edeceğim," diye. Zaten baştan beri onu söylüyorsun. Helal. Ama o saygısız Murat Ağırel var ya, utanmadan aynı akşam tapuyu kocaman ekranda bütün Türkiye’ye gösterdi. Bir de utanmadan senin ticaret sicili gazetesindeki ortak olduğun şirketleri, şirketlerin ortaklarını, senin ortaklık yüzdelerini milletin gözünün içine baka baka ilan etti. Sana ne be adam? Ne biçim gazetecisin? Sana mı kaldı Türkiye’nin meseleleri?” 

Ama oradan çok iyi sıyırdın ha. Dedin ya, “Ben değil Yavaş istifa etsin.”  Diyorlar ki, “Yavaş ne alaka?” Yahu bu millet cahil, bu millet aptal. Ne demek “Ne alaka?” İkiniz de aynı belediyeye aday değil misiniz? Bak ne dicem, hazır aklına gelmişken, “İmamoğlu da istifa etsin,” desene. Ne de olsa ikisi de aynı partiden. Hatta bunu bir kaç kere tekrar et. Partinin de hoşuna gider, onlar da kullanırlar, belki sen de ödüllendirilirsin. 

Demişsin ya, “Turgut Altınok’un sözü bir, özü birdir,” diye.  Şüphe edenin gözü çıksın. Her gün yeni bir pislik ortaya çıkarken, mantıklı bir şey bulup da söylemenin kolay olduğunu sanıyor millet. Sanki kıvrak bir yalan bulmuşsun da söylememişsin gibi.

Kendi aklına olayı çarpıtıp dikkatleri başka yöne çekecek bir numara gelmiyorsa, git partinden yardım iste. Yalan olur, iftira olur, saçma sapan olur hiç önemi yok. Bak mesela şunu söylemen baya iyi olmuş. Hani demişsin ya; “Gidin Yavaş’a zerre onuru varsa onun istifa etmesi lazım. Eseri yok, projesi yok, hizmeti yok. Ankaralıya anlatacak bir şeyi yok. Neyini anlatacak. (Kusura bakma Turgut bu cümleyi basından aynen aldım. İçindeki ifade bozukluları ve yazım hataları bana ait değil.) Bunu bağıra bağıra söyle. “Eyy…” falan de. Ankaralı salak ve hepsi Siverek’te yaşıyor ya, ne bilsen Yavaş’ın Ankara’ya neler yaptığını?

Biliyorum yorgunsun, kafan da iyice karışık ama konuşurken biraz daha dikkatli ol. Mesela, şunu söylediğin iyi olmamış. “Altınok’un geçmişi belli. Belediye Başkanı olduktan sonra mal varlığı azalmış.”  Olmamış çünkü;

  1. Geçmişin belli değildi. Hatta adını bilen bile çok azdı. Şimdi bütün Türkiye biliyor ve “Acaba başka pislikleri de var mı, diye birbirine soruyor.
  2. Kaç kişiye sordum, başkan olduktan sonra mal varlığının azaldığını kimse yutmamış.
  3. Öz kardeşinin hissesini kendisinden vekaletname alarak üzerine geçirmişsin. Herkes, “Yok artık,,,” falan diyor. Bu biraz ayıp olmuş. Üstelik mahkemeye düşmüşsünüz. Ama bilmiyorlar ki kızların haklarının eşit olmayacağını.

Sen yine de sakın istifa etme. Bekara karı boşamak kolay. Sizin mahallede istifanın mümkün olmadığını bilmiyorlar ki. Ne yaparlar adamı, değil mi Turgut.

Namus, şeref, haysiyet sözlerine de boş ver, sana ne? Mecbur musun öyle olmaya? Hem bir tek sen misin ki?

HADİ TURGUT, SIK DİŞİNİ. ŞURACIKTA İKİ GÜN KALDI.

  • SONRA TAMAMEN KURTULUYORSUN.

İfral TURGUT

28.03.2024 21:39:00

YAZARLAR


“ SEYHAN BİZİM VAZGEÇİLMEZİMİZ”

CHP ADANA ÖRGÜTÜ GENEL SEÇİMLERE HAZIRLANIYOR

DEMİRÇALI’YI ZİYARET ETTİ

VALİ KÖŞGER’DEN GÜVENLİ VE DÜZENLİ TRAFİK VURGUSU

NAZIM ALPMAN YAZDI/ DEVLET 1 MAYIS’A SAYGI GÖSTERSİN!

KUŞ GRİBİ YUMURTA FİYATLARINI ARTIRDI

KARNAVAL KOMİTESİNDEN MEKTUP VAR

ZEYDAN KARALAR’DAN MHP İL BAŞKANINA “SİNEK” CEVABI

YERLİ SUSAM İÇİN  YERLİ ÜRETİM HAMLESİ

ÇUKUROVA BELEDİYESİ TENİS TURNUVASI BAŞLADI

FATİH GÜLER GÜVEN TAZELEDİ

18 İLDEN 400 SATRANÇ SPORCUSU ADANA’DA YARIŞTI

CHP’Lİ BULUT: TASARRUFU SARAYDAN BAŞLATIN

SEYHAN NEHRİNDE GONDOLLA GEZDİLER

"YALANA VE ŞANTAJA ASLA BOYUN EĞMEYECEĞİZ"

CHP GERÇEĞİ YAYINLADI

ADANA’DA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMASI