Seyfettin Yılmaz’a teşekkürler

Seyfettin Yılmaz’a teşekkürler




Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Sosyal Paylaşım Sitesi Facebook’ta hükümeti eleştirmiş ve sormuştu…

“Haziran 2011’de İstasyon Meydanı’nda Adana’ya verilen 11 sözden hangisi gerçekleşti bilen varsa yazsın. 10 yıldır unutulan kenttir Adana…”
Seyfettin Yılmaz’ın bu eleştirisine katıldığımı belirtmiş ve verilen 11 sözden 1 tanesini hatırlatarak yazmıştım facebook’taki sayfasında..
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan kentimize geldiğinde Adana’ya ve Adanalılar’a 35 bin kişilik Arena Stadı yapılması sözünü vermişti. Bunu dile getirdim. Başbakan Erdoğan, Adana’ya Arena Stadı sözü verdikten sonra Spor Bakanı Suat Kılıç kentimize gelmiş, stadın yapılması düşünülen alanda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi almıştı. Sonrasında ise stadın protokolü imzalandı.
Arena Stadı sözü verilmesinin, protokol imzalanmasının ardından aylar geçti. Ancak, hiçbir hareketlilik olmadı ne yazık ki…

Bu satırların yazarı olarak MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz’a ve diğer vekillere hibaten yazdığım yazıda bu konunun takipçisi oldular mı diye bu köşeden sormuştum.

Seyfettin Yılmaz, Adana’ya yapılması düşünülen Arena Stadı konusunu 3 kez TBMM’de dile getirdiğini, ilgili bakanlara sorduğunu ve bu işin takipçisi olduğunu belirtti. Sayın vekilimize duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum.

Ancak, burada görev sadece MHP Milletvekili Seyfettin Yılmaz’a düşmüyor. Adana’nın diğer 13 milletvekili de bu konunun takipçisi olmalı. Çünkü, diğer vekiller de TBMM’de Adana’yı temsil ediyor.

Milletin vekilleri temsil ettikleri kentin sorunlarını TBMM’de dillendirmek ve çare bulmakla yükümlülerdir. Zira, milletvekili seçimlerinde seçmenlere “Sorunlarınızın takipçisi olacağım, Başkent’te sizleri en iyi şekilde temsil edeceğim. Sizlerin sorunları benim sorunumdur” diyerek oy toplayan onlardır. Dolayısıyla Adana’ya yapılması planlanan ancak hiçbir hareketlilik olmayan Arena Stadı ve diğer konuların da takipçisi olmak durumundalar.

Eğer milletin vekilleri bu gibi sorunların takipçisi olmazlar, bunları TBMM’de dile getirmezlerse Adanalı bunların hesabını mutlaka sorar..

Aslında bu konunun takipçisi sadece milletvekilleri değildir. Adana’nın belediye başkanları var.. Sivil toplum kuruluşları var.. Var oğlu var…

Onlara da görev düşüyor..

Eğer Adana’da birlikte hareket edilirse sorunlar neden giderilmesin?..

Bizden hatırlatması…





Hüseyin SUNGUR

12.10.2012 17:09:57

YAZARLAR


“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM

ATO MOBİL UYGULAMA YAYINDA

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI

57 ÜNİVERSİTEDEN 144 PROJE KATILDI

KIZILAY’DAN “KAN DOSTLARINA” TEŞEKKÜR

"NASIL BİR DEMOKRASİ NASIL BİR CUMHURİYET" PANELİ

DEMİRPOR DEPLASMANDAN 3 PUANLA DÖNÜYOR

KENDİSİNİN VE EŞİNİN MALVARLIĞINI BELEDİYE BİNASINA ASTI

ARICILARDAN NARENCİYE BALI HASADI

KARATAŞ BELEDİYE HİZMET BİNASINA SALDIRI

CELAL BAŞLANGIÇ VEFAT ETTİ.

HÜSEYİN SÖZLÜ’NÜN MHP İLE İLİŞKİSİ KESİLDİ

CHP’DE DANIŞMA KURULLARI TOPLANIYOR

“EKONOMİDE BAŞARI, DAHA İYİ BİR YARGI İLE MÜMKÜNDÜR”

“ÜLKEMİZİN YERALTI VE YERÜSTÜ KAYNAKLARI HALKIMIZINDIR!”

YANLIŞ DİYETLER ZAYIFLATMIYOR TAM AKSİ KİLO ALDIRIYOR!

TÜRK TENİSİNDE ÇÜ-ATDSK İŞBİRLİĞİ