Tempolu maç ve güzel mücadele

Tempolu maç ve güzel mücadele

Türkiye Kupası yorgunu Adanaspor, komşu kent takımı Gaziantep büyükşehir Belediyespor’u 3-0 gibi farklı bir skorla yenerken gol orucunu da bozmuş oldu.

Maçın geneline baktığımızda iki hırslı takımın tempolu mücadelesini gördüğümüzü söyleyebiriz. Çünkü, her iki takımda mücadeleye hızlı başladı. Karşılaşmada top bir o kalede, bir bu kalede…

Belli ki teeknik director Levent Eriş, Turuncu-Beyazlı futbolcularını Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına iyi hazırlamış, rakip takımın futbolcularını iyi analiz etmiş.

Adanaspor’un 11’ine baktığımızda iyi mücadele ettiler, gollük pozisyon buldular ve bunlardan 3’ünü sayıya çevirmesini bildiler.

Bu karşılaşmanın dişe diş bir mücadele şeklinde geceçeğini tahmin ediyorduk. Zira, Adanaspor’un karşısında iyi bir takım vardı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor futbol takımı kendisini PTT 1. Liegde Kabul ettirmiş bir takım. İyi de futbolcuları var. Örneğin eski Adana Demirsporlu Ramazan Altıntepe, Volkan Yılmaz göze çarpan oyunculardı.

Ancak, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor takımının gücü Adanaspor’a yetmedi.

Turuncu-Beyazlı takımda defastan tutun, forvete varana kadar bütün futbolcular görevlerini yerine getirdi. Ancak, Kibong’un vasat olması Adanaspor için bir dezavantaj olarak görülebilir. Çünkü, Kibong neredeyse ayağına gelen bütün topları kaptırdı, verdiği paslar neredeyse yerini bulmadı.

Adanaspor, iyi oynadı ve kazanmasını bildi.

Maçın hakemlerine gelince..

Karşılaşmanın yardımcı hakemi İlyas Emektar, maç golsüz berabere devam ederken 40. Dakikada Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu Önder’in ortasında ofsayt pozisyonunda Ramazan’ın topla buluşmasında nedense bayrağını kaldırmadı. Ramazan’ın aşırtma vuruşunda top üst direkte patladı. Ramazan’ın ofsayttan vurduğu bu şutta top filelerle buluşsaydı nasıl telafi edilecekti?..

Bu bakımdan hakemlerin biraz daha dikkatli olması gerekiyor.

 

Hüseyin SUNGUR

30.09.2012 23:07:09

YAZARLAR


KOCAİSPİR’DEN DEMİRÇALI’NIN İDDİALARINA YANIT VAR

KOCAİSPİR’DEN AK PARTİ VE MHP ZİYARETLERİ

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM

ATO MOBİL UYGULAMA YAYINDA

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI

57 ÜNİVERSİTEDEN 144 PROJE KATILDI

KIZILAY’DAN “KAN DOSTLARINA” TEŞEKKÜR

"NASIL BİR DEMOKRASİ NASIL BİR CUMHURİYET" PANELİ

DEMİRPOR DEPLASMANDAN 3 PUANLA DÖNÜYOR

KENDİSİNİN VE EŞİNİN MALVARLIĞINI BELEDİYE BİNASINA ASTI

ARICILARDAN NARENCİYE BALI HASADI

KARATAŞ BELEDİYE HİZMET BİNASINA SALDIRI

CELAL BAŞLANGIÇ VEFAT ETTİ.

HÜSEYİN SÖZLÜ’NÜN MHP İLE İLİŞKİSİ KESİLDİ

CHP’DE DANIŞMA KURULLARI TOPLANIYOR

“EKONOMİDE BAŞARI, DAHA İYİ BİR YARGI İLE MÜMKÜNDÜR”