Vasat oyunun tek golü penaltıdan

Vasat oyunun tek golü penaltıdan

Geçtiğimiz hafta Adana demirspor ile yaptığı derbi maçtan galip ayrılarak kümede kalma umutlarını artıran Adanaspor, Boluspor karşısına moralli çıktı. Ancak. Turuncu-Beyazlı takım taraftarından yoksun olarak sahadaydı. Profesyonel Disiplin Kurulu tarafından 1 maç seyircisiz oynama cezası verilen Adanaspor maçını bayanlar ve 12 yaşından küçük çocuklar izledi. Bir futbol takımının en büyük destekçilerinden birisi hiç şüphesiz ki, taraftarıdır. Eğer takımın taraftarı yoksa o takımın bir yanı eksik demektir. Adanaspor böylesine bir eksiklikle Boluspor karşısına çıktı.

Burada maçı izleyen bayan ve çocuk taraftarları gözardı ediyorum anlamı çıkarılmamalı. Elbette ki, onlarda Adanaspor’a destek verdi. Ancak, maç seyircili olsaydı tezahüretler ve sesler daha gür çıkardı. Umarım bu son seyircisiz maç olur.

Adanaspor ile Boluspor arasında oynanan karşılaşma 6 puan değerinde. Çünkü, her iki takımın da şiddetle puana ihtiyacı var. Her iki takım da tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyor. Kim yenerse bir engeli daha aşmış, biraz daha rahat nefes almış olacak. Bayan taraftarların ve çocukların zaman zaman “Sahaya ineriz hepinizi döveriz” şeklinde tezahüratta bulunmaları o kadar kanıksanmış olacak ki, 4. Hakeme gülerek karşıladı.

Maçta her iki ekipte gol yemeden gol atma çabasındaydı. Öyle ki, çok da pozisyon olduğu söylenemez. Üstelik gün aşırı yağan yağmur nedeniyle futbolcuların sahada top oynamaları zorlaşıyordu.

Bu nedenle karşılaşma vasatın üzerine çıkamadı. Defansını 3’leyen, zaman zaman 4’leyen Adanaspor, ne yazık ki forvette etkili olamadı. Etkili olamadığından galibiyet golünü penaltıdan Tiago’nun vuruşuyla kazandı.

Sözü uzatmayacak olursak, Adanaspor derbi maçın ardından bu maçtan da alnının akıyla çıkmasını bildi. Umarım galibiyet serisi önümüzdeki haftalarda da devam eder, Adanaspor rahat bir nefes alır.

Hüseyin SUNGUR

9.03.2014 21:44:48

YAZARLAR


KOZAY: DENİZLER’İN MÜCADELESİ BİTMEDİ

“KARATAŞ SAHİPSİZ DEĞİLDİR”

TANBUROĞLU: KAZANAN ADANA OLDU

KOCAİSPİR’DEN DEMİRÇALI’NIN İDDİALARINA YANIT VAR

KOCAİSPİR’DEN AK PARTİ VE MHP ZİYARETLERİ

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM

ATO MOBİL UYGULAMA YAYINDA

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI

57 ÜNİVERSİTEDEN 144 PROJE KATILDI

KIZILAY’DAN “KAN DOSTLARINA” TEŞEKKÜR

"NASIL BİR DEMOKRASİ NASIL BİR CUMHURİYET" PANELİ

DEMİRPOR DEPLASMANDAN 3 PUANLA DÖNÜYOR

KENDİSİNİN VE EŞİNİN MALVARLIĞINI BELEDİYE BİNASINA ASTI

ARICILARDAN NARENCİYE BALI HASADI

KARATAŞ BELEDİYE HİZMET BİNASINA SALDIRI

CELAL BAŞLANGIÇ VEFAT ETTİ.