Beylikdüzü eskort escort bayan Ataköy bayan escort Taksim escort Taksim escort Pendik esc Adana escort

Adana escort

Türkler Avrupa liderliğine yükseliyor - Adana UlusAdana Ulus

1 Aralık 2023 - 06:20

Türkler Avrupa liderliğine yükseliyor

Türkler Avrupa liderliğine yükseliyor
Son Güncelleme :

06 Aralık 2012 - 21:51

Türkler Avrupa liderliğine yükseliyor

Türkiye’nin Küresel Ekonomik Kriz süresince bütün dünyayı kıskandıran Performansı, Türk işadamlarının Uluslararası platformlarda lider pozisyona yükselmesini sağladığı bildirildi. Türk girişimcileri Küresel düzeyde Temsil eden Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD), etek G20 Genç Girişimciler İttifakı’nda etek de olan Avrupa Genç Girişimciler Konfederasyonu’nda, (YES) ağırlığını artırıyor.

TÜGİAD BAŞKANI Ali Yücelen, Türkiye’nin Küresel EKONOMİK krizin en kotu dönemlerini yara almadan atlatan Performansı sayesinde Türk’tür adamlarının Uluslararası platformlardaki etkinliğinin Üst düzeye taşındığını vurguladı. Yücelen, dünyanın en gelişmiş 20 ülkesinden girişimcilerin oluşturduğu G20 Genç Girişimciler İttifakı’nda ICRA Kurulu Üyesi Olan TÜGİAD’ın olan Avrupa Genç Girişimciler Konfederasyonu’ndaki tr blank Kürüm olduğunu kaydetti.

TÜGİAD BASKANI Yücelen, “Türk girişimcileri; Ürünlerini sattıkları, mühendislik bilgilerini ihraç ettikleri olan Avrupa Ülkelerine girerken Hala vize ayıbı ile karşılaşıyorlar Avrupalı girişimciler nezdindeki saygınlığımızın EVET Başkanlığı ile taçlandırılması, Hala vize Engelini koyanlara önemli de bir ders niteliği taşıyacaktır TÜGİAD olarak EVET başkanlığını devralmasak da söylediklerimizle , ülkemizin EKONOMİK durumuyla EVET içindeki ağırlığımız onu Gecen Gün DAHA artıyor. Bunun dışında Başkanlığı almamız, Türkiye’nin EKONOMİK Performansı ve gerçekleştirilen siyasi reformlar sayesinde oğlu dönemde giderek büyüyen ‘YUMUSAK power’ algısını DAHA da kuvvetlendirecektir “diye konuştu.

Genç olan Avrupa Girişimciler Konfederasyonu, 40 Yaşın Altındaki 40 kutu girişimciyi kapsıyor. Konfederasyonda Türkiye’nin Yanı Sira Arnavutluk, Avusturya, Belçika, Güney Kıbrıs, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İtalya, Kazakistan, Slovenya, İspanya, UKRAYNA, Hollanda, PORTEKİZ ve Slovakya’dan Genç girişimcileri çatısı Altında toplayan Kuruluşlar yer alıyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.