Karabulut Saimbeyli’de

6.05.2013 15:05:18

Karabulut Saimbeyli’de

CHP Büyükşehir Belediye aday adayı Hüseyin Karabulut, ilçe teşkilatları gezisini sürdürüyor.

karabulut_saimbeyliKarabulut, partisinin Saimbeyli ilçe teşkilatını da ziyaret etti. Saimbeyli İlçe Başkanı Fevzi Büyükoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Songül Doğan Timur’un yanı sıra yüzlerce partili tarafından karşılanan Karabulut, 2014’te yapılacak yerel seçimlerde CHP olarak büyük bir zafer kazanacaklarına inandığını vurguladı.

“BİZLER ADANA AŞIĞIYIZ”

Saimbeyli ilçe teşkilatında bir konuşan Karabulut, “Büyükşehir seçimlerinde ilçelerimizin rolü büyük ve belirleyici olacak. 38 yıldır partime hizmet eden ve tabandan gelen biri olarak ortaya konulan bu sinerjiyi zaferle sonuçlandırmalıyız. Ülkemizde gidişat çok kötü. Bunu sizler de açık bir şekilde görüyorsunuz. Ak Parti hükümeti iktidar olduğu süreçte vatandaşlarımızı perişan etti. Yoksulluk, işsizlik arttı, sorunlar gün geçtikçe büyüyor. Bizler yani Cumhuriyet Halk Partililer ilkeli insanlarız. Bizler ülkemiz için varız. Adana için varız. Ben Adana aşığı biriyim ve bunun için aday adaylığımı açıkladım. Sizlere güveniyorum.” dedi.

“SAİMBEYLİ KISKAÇTA”

İlçelerinde sorunların diz boyunu aştığını ve artık nefes almakta bile zorluk çektiklerini belirten CHP Saimbeyli İlçe Başkanı Fevzi Büyükoğlu da Ak Parti hükümetine eleştirilerde bulundu. Büyükoğlu, “ Saimbeyli adeta kıskaca alındı. 3 torba kömür, 10 torba makarna ve 3-5 kuruşluk çocuk yardımıyla vatandaşımız kandırılıyor. Cumhuriyet Halk Partiliyim diyen bir kişi asla taviz vermez, menfaat gözetmez. Bizim gibi küçük teşkilatlarda sorunlar çok büyük. Biz CHP’liler kırsal kesimlere ağırlık vermeliyiz. Kırsal kesimlerden alacağımız oylarla seçimlerden zaferle çıkarız. Biz Saimbeyli teşkilatı olarak buna hazırız. Sayın Hüseyin Karabulut’a başarılar diliyor ve yolu açık olsun diyorum” şeklinde sözlerini tamamladı.



1

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM

2

ATO MOBİL UYGULAMA YAYINDA

3

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI

4

57 ÜNİVERSİTEDEN 144 PROJE KATILDI

5

KIZILAY’DAN “KAN DOSTLARINA” TEŞEKKÜR